top of page
MB1_6451-klein-bw.jpg

Dominique

Hi!

Dus jij wilt meer weten over mij? Leuk! Ik ben een echte kletskous en altijd in voor een kop koffie (zwart, cappuccino of een latté, alles is goed - en lekker!) of thee. Als je dus écht meer over mij wilt weten of gewoon een keertje wilt sparren, dan mag jij altijd contact met mij opnemen!

Tot die tijd, hieronder een korte samengevatte versie over mij:  Ik ben Dominique Kneepkens en geboren op 31 mei 1991 in Utrecht. Vanaf jongs af aan heb ik al een duidelijk doel voor ogen: werken in de wereld van communicatie, marketing & PR!

 

"Don't wish for it, work for it!"

 

Zo gezegd, zo gedaan. Op zeventienjarige leeftijd ging ik Communicatie studeren in Den Haag, vier jaar laten had ik mijn diploma op zak en ging daadwerkelijk de communicatie wereld voor mij open!

Vol enthousiasme - en omdat ik graag vooruit plan - begon ik tijdens de laatste maanden van mijn studie vast met solliciteren naar mijn droombaan. Het resultaat? Op vrijdag had ik mijn laatste afstudeerstage-dag en de maandag daarop begon mijn eerste grote mensen baan.

Hoewel iedereen mij ervoor waarschuwde dat fulltime werken in de wereld waar ik altijd van droomde tegen zou kunnen vallen, ben ik nog altijd blij dat ik mijn hart heb gevolgd... En daarom eindig ik met één van mijn favoriete quotes:

 

"Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness"

 

Liefs,
Dominique

bottom of page